Йорданка Христова стартира световен тур от Хавана

Йорданка Христова стартира световен тур от Хавана | StandartNews.com

Йорданка Христова стартира световен тур, посветен на юбилея й, който ще празнува през есента. Първият й концерт е на 2 март в "Театро американо" в Хавана.

"Трябваше да се случи още миналата година, но ураганът Ирма попречи на плановете ми", сподели голямата певица по БНТ. В шоуто й в кубинската столица ще се включат и именити нейни колеги от Острова на свободата, които са свързани с България в личния си живот и в кариерата.

Данчето има още един повод за честване в Куба - 50 години от първия й гастрол там. Второто събитие в Южна Америка е в Мексико - спектакъл в посолството ни. Предстоят й прощални представления из Европа, Щатите и Канада - навсякъде, където има хиляди нейни родни фенове. Германия е сред в първите спирки в графика й. Както се знае, Данчето обира овации с вечните си хитове на 18 езика. Поп звездата обаче няма никакво намерение да се отказва от своето долче вита. "Пея, за да пътувам, а не обратното", откровена е тя.

Грандиозното юбилейно зрелище в София ще бъде на 19 ноември в НДК, когато цялата гилдия и хилядите поклонници ще пръснат по шевовете зала номер едно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай