X factor-ите подгряват за "Фондацията"

X factor-ите подгряват за "Фондацията" | StandartNews.com

Финалистите в X Factor ще открият концерта на "Фондацията" на 10 ноември. Талантите от шоуто ще изпеят обща песен в "Арена Армеец", за да подгреят публиката преди появата на едни от най-големите легенди в българската музика.

Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански ще излязат пред хилядите фенове заедно с трима много специални гости - Валди Тотев и Георги Марков от "Щурците" и Константин Цеков от "ФСБ". Един от акцентите пък съвсем естествено ще бъде изпълнението на песен в чест на неповторимия Пеци Гюзелев.

Адел и Лейди Гага готвят дует

Голямата новина от света на музиката е, че Адел и Лейди Гага подготвят дует. Песента ще излезе до края на годината, а както добре се знае Коледа е подходящ сезон за това. Певиците работят над общото парче в звукозаписно студио в Лос Анджелис. И двете са надяват песента им да се превърне в тотален хит на сезона. Предполага се, че британката Адел ще включи парчето в предстоящия си албум. Той ще се казва "25" и ще бъде представен на турне през 2015 г.

А 2014 г. е твърде успешна за Лейди Гага, която в момента е в разгара на световната си обиколка. Шоуто й "ArtRave: The Art-pop Ball" приключва на 24 ноември в Париж.

Кейт с нова дизайнерка

Кейт Мидълтън поверила гардероба си на нова стилистка-Наташа Арчър. Тя е дизайнерката, която стои зад по-младежката и разчупена визия на херцогинята в последно време. По този повод от Vanity Fair отбелязват: "Наташа убеждава Катрин да поема повече рискове. Въпреки че е бременна с второто си дете, херцогинята е склонна да се отнася към модата по-приключенски". Арчър освежила визията на съпругата на принц Уилям, която по-рано, увлечена от имиджа си на модна икона, се е обличаше прекалено достолепно за възрастта си- 32 години. Кейт често береше ядове и с въздушното течение-вятърът не веднъж и два пъти повдигаше полите й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай