Васко отново става Синатра

Васко отново става Синатра | StandartNews.com

След изключителния успех на неподражаемия концерт спектакъл на Васил Петров "100 години Синатра" - с мултимедийни ефекти, степ, суинг танци, актьорски етюди и, разбира се, сега певецът отново ще отбележи вековния юбилей на американската звезда с нов проект с премиера в Шумен. Музиката на Синатра и Гершуин ще оживее в петък на 4 декември.

Американските стандарти ще прозвучат в съвсем нови аранжименти на маестро Левон Манукян и Георги Милтиядов с богатството на Симфоничния оркестър. Васил Петров за първи път ще представи песента "Love and Marriage", саундтрак от популярния американски сериал "Женени с деца". Освен нея талантливият изпълнител ще изпълни вечните хитове на Синатра и Гершуин. От романтичната "Summertime", "Someone to watch over me" и "Over and Over (The World we know) през суинг хитовете Fly Me to the Moon и New York, New York до боса новата The Girl from Ipanema. Ще прозвучат интересни и малко познати факти от живота на великите.

На 5 декември Васко Петров се отправя към Благоевград за концерт с Биг Бенда, дирижиран от Борис Янев. На 17 декември е в Ямбол за концерт "Вокалисимо" с Русалина Мочукова и оркестъра на Опера Пловдив - в програмата най-доброто от операта, оперетата, мюзикъла и филмовата музика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай