Три бг рок банди ще свирят на „Жреци на музите”

Три бг рок банди ще свирят на „Жреци на музите” | StandartNews.com

Бургас. Три бг рок банди ще свирят на осмото издание на Младежкия фестивал „Жреци на музите". Той ще се проведе на 23 август в морския град Царево. „Soulsburn", „Electric Dragon"и „Crashbrake" ще зарадват почитателите на по-твърдия саунд с най-култовите си парчета, съобщават организаторите.

Soulsburn ще дебютират на сцената на фестивала. Вокалистката Ефи и компания ще подгреят публиката с авторски парчета и кавъри. Групата определя стила си като Hard'n'Heavy.

Следващата група в програмата ще бъде „Electric dragon" е втората група, която ще участва в рок събитието. Те ще изпълнят парчета, които съчетават electro-rock и елементи на electro, punk-rock, rap и chiptunes.

Честта да закрият вечерта ще имат Crashbrake– метъл група с хип-хоп вокали, която често наричат „Българските „Рамщайн". Групата залага не само на музиката, а и на визията.

До момента на традиционната рок вечер в рамките на фестивала са свирили родните банди „Габана", „Докторс Гого Бенд", „Бодра смяна", „Egodraft", „Maze", „DSOL", „Artmospheric Band", „Rocco e Freddy", „Gunpowder", Коцето Калки, Paper Wings , Летците , Acoustic Corporation, Bright Sight, Hellrider , S.D.X., както и македонците „Eye Cue" и „Bad Memory" от Сърбия, припомнят организаторите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай