Тори Еймъс идва през юни

Тори Еймъс идва през юни | StandartNews.com

Тори Еймъс, една от най-интересните певици на нашето време, ще зарадва почитателите си с концерт в зала 1 на НДК на 20 юни.

Тя ще представи 14-ия си албум "Unrepentant Geraldines". Американката е определена от сп. "Rolling Stones" за "един от 5-те най-добри изпълнители на живо в света".

След години на различни музикални експерименти - от класическа музика до мюзикъл, Тори се завръща по случай 50-годишнината си с узрял и прецизно завършен музикален продукт. Магичната Тори идва по покана на EventEase и е част от европейското й турне. Билетите са на цени от 50 до 70 лв. За най-верните й фенове са предвидени места в Оркестрината по 90 лв.

Адел е най-богата

Адел отново застана начело на класациите, но този път по богатство. Състоянието на 26-годишната певица се оценява на зашеметяващите 45 млн. лири. Тя изпреварва диджея Калвин Харис с 15 млн. в състезанието за звезди в музиката под 30.

На трето място е Черил Коул, която разполага с 16 млн. лири. Музикантите от One Direction са забогатели значително за последните 12 месеца. Всеки от четиримата е заработил по 14 милиона, а през 2013-а са припечелили по пет

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай