Четвъртък,

Таралежков подгрява S.A.R.S. в Маймунарника

От: Failed to load user -
2299
Таралежков подгрява S.A.R.S. в Маймунарника
A
A
A

Както вече е известно, една от най-популярните съвременни балкански банди - S.A.R.S. - ще посети отново София за концерт на 29 август (петък) в Маймунарника, Борисова градина. С всяко ново гостуване групата става все по-позната и любима на българската публика, като предстоящият лайв обещава да бъде най-масов и гони рекорда на Dubioza Kolektiv от миналата година - 2500 души. Събитието отново е по инициатива на Строежа - традиционен партньор на сърбите при всичките им идвания до момента у нас и с чието съдействие през април S.A.R.S. успяха за първи път да свирят и в Берлин и Прага.

Триото на Митко Тарележков е избрано да изпълни собствен сет непосредствено преди основната формация. Групата е в състав Митко Таралежков - китара, вокал, думи; Невен Кидеров - перкусии, вокал; bggz rubbit - китара, вокал, като в рамките на близо час те ще изпълнят част от вече добре познатите им песни - "И толкоз", "Вятъре", "Радост", "Лятото е само наужким", "Комините" и т.н. Вратите на клуб Маймунарника ще отворят в 19:30, а концертната част стартира точно в 20:00.

Билети за събитието вече се разпространяват на касите на Eventim.bg, както и онлайн през сайта на компанията на цени от 20 лв. на предварителна продажба и 25 лв. на самата дата и на място. Каси - Строежа, Маймунарника, Пикадили, Германос, Офис 1, На тъмно, Usit colours, Технополис, Техномаркет, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец, Строежа и Маймунарника.

Към момента повече от половината от пуснатите в продажба 2000 билета е изчерпана - препоръчва се предварителното закупуване.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com