Студенти играят мюзикъл по Елвис в 6 града

Студенти играят мюзикъл по Елвис в 6 града | StandartNews.com

Благоевград. Комедийният мюзикъл „All Shook Up", създаден по хитове на Елвис Пресли, ще представят студенти от Клуб „Бродуей" към Американския университет в България.

Известните песни на краля на рока ще разтърсят сцените в Благоевград, София, Плевен, Варна, Стара Загора и Пловдив. Във великолепния мюзикъл, чиято история е базирана на Шекспировата комедията „Дванадесета нощ", участват 65 бъдещи банкери, дипломати и финансисти от 17 страни. Зрителите ще бъдат пленени от експлозивните танци, неустоими песни и една вълнуваща история за любов, която ще ги просълзи до смях. И тази година на сцената, наред с танцьорите, ще бъдат музикантите от оркестър "Ganchev band".

„All Shook Up" е комедиен мюзикъл, където звучат едни от най-известните парчета на Елвис Пресли. Действието се развива през 1955 г. в централна Америка, където мечтата на едно момиче и изненадващата поява на мистериозен рокаджия-китарист помагат на едно малко градче да открие магията на романтиката и силата на рокендрола. Това е седми пореден проект на „Бродуей Пърформанс Клуб" към Американския университет в България. През изминалите години клубът постави изключително успешно мюзикълите „Мемфис", „Брилянтин", „Мулен руж", „Лак за коса", „Уестсайдска история" и „Чикаго". Това е първата аматьорска трупа, която получи правата за „Чикаго" в Европа, а за „Лак за коса" и „Мемфис" – в света. Турнето на талантливите студенти започва от Благоевград на 31 март и завършва на 13 април в Пловдив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай