Силен старт на Solar Summer 2014 с големия TIESTO

Силен старт на Solar Summer 2014 с големия TIESTO | StandartNews.com

София/Слънчев бряг. Експертите прогнозират бурни и грандиозни приливни вълни от световноизвестни таланти за предстоящото лято у нас. Основен виновник за доброто настроение ще е най-голямото сред електронните събития у нас - 11-тото поредно издание на фестивала SOLAR SUMMER.

Големият ивент ще стартира мощно на 7 юни със самостоятелното шоу на трикратния носител на титлата „най-добър диджей в света" – TIESTO. Музикалните вибрации ще са с отправна точка Паркът на Летище София, Терминал 2, а след София парти центърът ще се пренесе на CACAO BEACH.

Сред постиженията на световната звезда TIESTO са номинация Грами, множество MTV награди, 3 пъти диджей номер едно в света, участие в церемонията по откриване на Олимпийски игри в Атина през 2004-а и дори восъчен двойник в музея на Мадам Тюсо. Първият DJ със самостоятелна шоу-програма пред 25 хил. души сега пристига у нас за грандиозно парти и над 3-часов сет – нещо, което прави само на специални локации и ексклузивни събития. Известен със смелостта и свободата да експериментира в стилово отношение, TIESTO ще представи най-доброто, на което е способен.

„Музиката е най-голямата страст в живота ми, а възможността да я споделям с хората – най-голямата награда", споделя многократно той.

Фестивалът SOLAR SUMMER започва с поредица от парти уикенди от 25 юли и ще продължи до края на месец август. Главните герои в тазгодишното издание са: RICHIE HAWTIN, JAMIE JONES, FEDDE LE GRAND, MARCO CAROLA, LOCO DICE, VICTOR CALDERONE, NOISIA, като се очакват още супер-звезди от електронната сцена да потвърдят участие.

Вече може да се намери ограничено количество промо билети за TIESTO на цена от 30 лв. в мрежата на Eventim и YALTA CLUB. А промо билети за SOLAR SUMMER могат да бъдат закупени от 28.04.14 на цена от 25 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай