Съученици дариха Крисия с талисман

Съученици дариха Крисия с талисман | StandartNews.com

Караоке с нейни песни огласи школото в Разград

Шумно караоке огласяше днес през междучасията коридорите на училище "Васил Левски" в Разград, където учи Крисия. В последните дни преди състезанието за детската Eвровизия във фоайето на нейното училище е монтирана огромна плазма, на която се въртят изпълненията на детето чудо.

Хлапета от всички класове се събират там в междучасието и припяват и танцуват в такт с талантливата си съученичка. Преподавателят по информатика в училището Венелин Николов цяла нощ е монтирал телевизионната система. "Всички говорят за Крисия, затова решихме, че тя трябва да присъства с песните си в училищната среда в този момент", обясни директорката Диана Първанова.

Четвъртокласниците от класа на Елка Иванова, с които учи Крисия, следят всяка нейна проява в Малта. На изпроводяк те са й дали талисман с лика на Божията майка и с надпис "Успех, Криси!". Към сувенира, изработен във вид на ключодържател, е прикачен и ключът сол, символ на нейния талант. Амулетът уникат е дизайнерска изработка, направен в арт студио "Нада" в Разград по поръчка на 4-и "б" клас. Освен талисмана, съучениците на Криси са й подарили и книжка дневник, в която тя сега записва преживяванията си на острова край Гибралтар, за да ги прочете пред другарчетата си, като се върне. "Тя тръгна за чужбина и с 21 картички с изписани лични пожелания към нея от всяко дете от класа", каза класната й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай