Ром и 14 сапуна за Енрике

Ром и 14 сапуна за Енрике | StandartNews.com

През май догодина Енрике Иглесиас ще се завърне отново у нас за още едно шоу

Енрике Иглесиас пристига днес след лайв в Лисабон за концерта си довечера в зала "Арена Армеец", който е част от турнето му "SEX and LOVE". Испанската звезда ще кацне с личния си самолет, а точното време ще стане ясно едва три часа по-рано.

Подробностите около полета се пазят в тайна, за да се избегне събирането на тълпи пред ВИП-а на летището. С него пътуват личният му асистент и охранителят му. С чартъра ще пристигнат още 19 човека. Енрике е пожелал за него и екипа му да бъдат осигурени няколко бутилки ром "Атлантико", чийто съсобственик на марката е той. Храната трябва да е съвсем прясна. Кокосова вода, соево мляко, 14 сапуна и много плодове също са включени в изискванията. Чашите за напитките може да са стъклени, но е препоръчително да бъдат заменени с такива от екологично чиста пластмаса. Гримьорната ще бъде украсена със саксийни цветя. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 17.30 ч и фейсконтролът ще е много стриктен, което може да забави началото на лайфаq предвиден за 20 часа. Няма да се допускат посетители с големи или тежки предмети.

В България преди дни пристигнаха няколко души от екипа, които вчера започнаха да сглобяват сцената. Организаторите от "Арт БГ" са резервирали хотел на Енрике Иглесиас, но нямат информация дали преди шоуто си той ще поиска да отседне в него и дали ще нощува у нас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай