Рок вълна в Царево

Рок вълна в Царево | StandartNews.com

Царево. Истинска краш-пънк-рок-хеви вълна заля Царево на поредния рок маратон в рамките на Международния младежки фестивал на изкуствата „Жреци на музите". Бг бандите Soulsburn, Electric Dragon и Crashbrake демонстрираха смела визия и жици на сцената на централния площад в морското градче, където вече ги очакваше и заслужаващата ги публика. Музикантите от трите групи не изневериха на очакванията на феновете и пяха любими кавъри и много авторски парчета, съобщават организаторите.

Electric Dragon са няколко момчета, обединени от антикомформизма в музикалните си вкусове, които се събират през едно подобно лято. Най-забавното в групата е не само нинтендо-пънк звученето им, но и че са абсолютно солидарни с феновете и е въпрос на усмивка да получиш от самите тях на флашка безплатно музиката им с много дежа ву по 80-те години.

Soulsburn бяха другата изненада на маратона, които, като за млада група, демонстрираха завидно самочувствие и рок класа. Вокалистката Ефи и компания свириха кавъри и свои парчета.

Очакваните хардлайнери на вечерта Crashbrake задоволиха и най-големите прищевки на публиката не само с хард звучене, но най-вече с визия. Традиционно момчетата от бандата шашнаха феновете с ексцентрични костюми и зрелищност, типична за концертите им.

Фестивалът „Жреци на музите" ще продължава да вълнува жителите и гостите на Южното Черноморие с много концерти, театрални спектакли и шоута. На 25 август в Царево фестивалът подарява на публиката джаз на свечеряване с Невен Петрова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай