Робърт Плант събира пак "Лед Цепелин"?

Робърт Плант събира пак "Лед Цепелин"? | StandartNews.com

Бившият вокалист на великите "Лед Цепелин" Робърт Плант сподели кратко, криптирано съобщение на личния си сайт, с което намекна за евентуално повторно събиране на бандата.

"Всеки момент...", гласеше краткото изречение, което накара феновете да спекулират за вероятността групата да се събира след цяло едно десетилетие.

И разбира се, почитателите на легендарните британци веднага започнаха да правят предположения в интернет пространството кога това би могло да се случи наистина.

Според някои има огромна вероятност през октомври "Лед Цепелин" да се окажат хедлайнърите на тазгодишното издание на "Дезърт Трип Фестивал", замислен да кара рок титани от 60-те и 70-те се обединяват и да размазват сцената на Индио, Калифорния като за последно.

Според друга теория пък съобщението на Плант е свързано с 50-годишнината от създаването на групата, която се навършва през идната 2018 година и евентуалните събития и концерти, които ще бъдат организирани, за да отбележат половинвековното величие на рокаджиите, пише БГНЕС. Възможно е на някое от тях "Лед Цепелин" да решат да свирят заедно на живо за първи път от 2007 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай