Пускат още билети за концерта на Фондацията

Пускат още билети за концерта на Фондацията  | StandartNews.com

60 музиканти излизат на сцената - на 4 април в зала 1 на НДК

Билетите за най-новия проект на Супергрупата Фондацията - с Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански и със специалното участие на Симфоничния оркестър на Българското национално радио с диригент Григор Паликаров - са на привършване. Събитието, което ще се състои на 4 април в зала 1 на НДК от 19.30ч., се радва на огромен интерес от страна на публиката, а от днес се пускат в продажба и билетите за втори балкон на зала 1 с цена - 25лв. Билетите от всички останали категории са почти напълно изчерпани, като все още могат да се намерят ограничено количество "специални билети с подарък от ФОНДАЦИЯТА" с цена 70лв /в оркестрина/, а подаръкът ще бъде изненада за собственика на билета, която ще бъде "разкрита" по време на концерта.

Билетитe за събитието се продават ексклузивно в мрежата на Тикетпортал /www.ticketportal.bg/, в магазините на Office1Superstore, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, На Тъмно, бензиностанции OMV, Билетен център в НДК и Билетна каса на зала "Арена Армеец".

На 4 април в зала 1 на НДК ще станем свидетели на поредния приказен спектакъл поднесен от ФОНДАЦИЯТА, като този път картината в него ще допълни Симфоничния оркестър на БНР. Точно 60 души професионални музиканти на сцената под диригентството на Григор Паликаров и оркестровите аранжименти на Владимир Джамбазов ще превърнат събитието в истински празник на прекрасните и вечни български песни. Музикантите от Фондацията, които само преди броени дни се завърнаха от голямо турне в далечна Австралия и Нова Зеландия не крият вълнението си по подготовката на събитието. Огромният екип от музиканти в момента репетира усилено, изпипвайки всеки звук и детайл. Освен всички любими и добре познати на публиката песни, които групата ще поднесе с различно звучене под съпровода на оркестъра този път тя готви и друга приятна изненада за гостите си. Всеки, който бъде на концерта в залата ще може да го слуша отново и отново, веднага след приключването му /още в колата си или в къщи/.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай