PSS носят летни приключения

PSS носят летни приключения | StandartNews.com

През август младата рок-група PSS ще бъде на гребена на вълната от крайбрежието до София и обратно. Сандра, Лени, Светльо и Константин ще гостуват в къмпинг Градина, Св. Влас, Перник, Сандански и ще се включат в няколко събития в София.

Във върховия момент на сезона всичко ще започне от морето. На 9 август (събота) бандата ще направи незабравимо плажно парти с авторски песни и специално подготвени кавъри в Бар „ГРАДИНА", на емблематичния едноименен къмпинг до Созопол.

Следващата морска дата е 29 август, когато PSS ще са в Свети Влас, където ще свирят акустично на сцената на Lounge Bar.

На 24 август бандата за първи път ще участва в петото издание на столичния фестивал „София диша", част от Културния календар на Столична община и в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019. PSS ще се изявят на сцената на ул. „Оборище", където ще се проведе „Песента на танца". Тази част от програмата е посветена на музикалното и танцово изкуство. Млади таланти ще имат възможността да представят своето творчество, музикални и танцувални проекти пред публиката на фестивала. Всички посетители ще бъдат приканени да потанцуват под звуците на поп, рок, блус и суинг, разтърсвайки София и завършвайки „София диша" с подобаващо добро настроение.

Само няколко дни преди фестивала, на 20 август, PSS ще свирят акустично по случай честването на 125 години Национален природонаучен музей. Изпълнението на бандата там ще бъде повече от интересно и изненадващо за посетителите, защото младежите са подготвили специална маскировка, напълно в тон с обстановката.

През август групата ще свири и на два от големите младежки фестивали в страната. На 12 август PSS ще се отправят към Перник, където ще гостуват в градския парк за Международния ден на младежта. От Перник групата заминава за Сандански, където на 16 август PSS ще ще станат част от Балкански младежки фестивал. Те ще излязат на рок сцена „YES – Youth European Stage!" на летния театър след 20:30 ч.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай