Поли с "Ако любовта беше престъпление" на Евровизия

Поли с "Ако любовта беше престъпление" на Евровизия | StandartNews.com

"If love was a crime" ("Ако любовта беше престъпление") е заглавието на песента, с която Поли Генова ще представи страната ни на Евровизия 2016. Това съобщиха от БНТ и уточниха, че музикантът Теодосий Спасов ще се включи в записа.

Автори на песента са композиторите и музикалните продуценти Борислав Миланов и Себастиан Арман, както и шведският композитор Йоаким Бо Персон. Активно участие в творческия процес е взела и самата певица. Екипът, с който тя ще работи, е правил парчета за звезди като Дженифър Лопес, Шакира, Кели Кларксън и Бритни Спиърс.

"Ако любовта беше престъпление" има модерно звучене. Основното й послание е за силата на любовта и смелостта, която притежават обичащите хора - готови да стигнат до край, независимо от обстоятелствата и общественото мнение.

"Песента е въздействаща, повличаща и носеща едно единствено послание - любов! Тази любов която откриваме навсякъде, която е заложена вътре в нас и която ни зарежда с толкова много вяра и енергия. Заредени се чувстваме аз и всички които работим над проекта, защото знаем, че любовта ни прави непобедими. И защото Любовта е универсален език. С екипа ми залагаме на нея и на английски език, за да достигне до всеки", споделя Поли.

Следващата седмица ще има официално представяне на "If love was a crime" пред българската и международна публика.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай