Вторник,

Петя Дикова и Борис Солтарийски водят Детската Евровизия

От: Администратор -
2624
Петя Дикова и Борис Солтарийски водят Детската Евровизия
A
A
A

Петя Дикова и Борис Солтарийски са водещите на "Детска Евровизия" по bTV. Надпреварата става още по-оспорвана от 31 август, когато в няколко епизода на живо най-добрите 24 изпълнители, избрани от журито в предварителните кастинги, ще демонстрират своя талант пред новата комисия в състав Слави Трифонов, Евгени Димитров и Орлин Павлов.

Тийнейджърите, стигнали до полуфиналите, ще пеят на живо, с акомпанимент на "Ку-ку бенд", а песните им ще се подбират от екипа на "Седем осми" заедно със самите тях и музикалните им педагози. Всяко дете ще представи поп песен до три минути. На всеки от четирите полуфинала зрителите ще видят и чуят изпълнение на шест деца. Кои са тримата, които се класират на финал, ще става ясно в края на всеки епизод.

Зрителите на bTV ще определят първия финалист от всеки полуфинален кръг. След като изпълненията за вечерта приключат, те ще разполагат с 5 минути, за да дадат своя глас на junioreurovision.bg и чрез sms. За да се избегнат възможности за манипулация, всеки зрител има право да изпрати най-много 15 SMS съобщения от един мобилен номер и да гласува до 3 пъти от уникален IP адрес в рамките на епизода. След изтичането на петте минути, отделени за гласуване, резултатите се обработват в реално време и полуфиналистът с най-много зрителски гласове се класира за финал. Останалите двама финалисти ще изберат Слави Трифонов, Евгени Димитров и Орлин Павлов.


Полуфиналите ще се излъчат на живо на 31 август, 1, 2 и 3 септември от 21,30 часа.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички