Петя Дикова и Борис Солтарийски водят Детската Евровизия

Петя Дикова и Борис Солтарийски водят Детската Евровизия | StandartNews.com

Петя Дикова и Борис Солтарийски са водещите на "Детска Евровизия" по bTV. Надпреварата става още по-оспорвана от 31 август, когато в няколко епизода на живо най-добрите 24 изпълнители, избрани от журито в предварителните кастинги, ще демонстрират своя талант пред новата комисия в състав Слави Трифонов, Евгени Димитров и Орлин Павлов.

Тийнейджърите, стигнали до полуфиналите, ще пеят на живо, с акомпанимент на "Ку-ку бенд", а песните им ще се подбират от екипа на "Седем осми" заедно със самите тях и музикалните им педагози. Всяко дете ще представи поп песен до три минути. На всеки от четирите полуфинала зрителите ще видят и чуят изпълнение на шест деца. Кои са тримата, които се класират на финал, ще става ясно в края на всеки епизод.

Зрителите на bTV ще определят първия финалист от всеки полуфинален кръг. След като изпълненията за вечерта приключат, те ще разполагат с 5 минути, за да дадат своя глас на junioreurovision.bg и чрез sms. За да се избегнат възможности за манипулация, всеки зрител има право да изпрати най-много 15 SMS съобщения от един мобилен номер и да гласува до 3 пъти от уникален IP адрес в рамките на епизода. След изтичането на петте минути, отделени за гласуване, резултатите се обработват в реално време и полуфиналистът с най-много зрителски гласове се класира за финал. Останалите двама финалисти ще изберат Слави Трифонов, Евгени Димитров и Орлин Павлов.


Полуфиналите ще се излъчат на живо на 31 август, 1, 2 и 3 септември от 21,30 часа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай