Озверяла тълпа посрещна "Мейдън"

Юнаците закъсняха заради лошото време

Озверяла тълпа посрещна "Мейдън" | StandartNews.com

Фенове едва не се сбиха на летището, за да вземат автограф от хевиметъл музикантите

София. Хаос, блъсканица и викове на пощурели фенове уплашиха музикантите от "Айрън мейдън" при пристигането им на летище София. Металистите кацнаха около 16 часа с голямо закъснение на полета от Братислава, което можеше да забави и концерта им в зала "Арена Армеец", който трябваше да започне към 20 и 30 часа.

Тълпа от върли фенове се беше събрала пред ВИПа още от обед. Сред нетърпеливо чакащите имаше и много гърци. Всички обаче бяха екипирани с тениски на култовата група, снимки за автографи и дори плочи. Когато стана ясно, че момчетата най-накрая са пристигнали, екзалтираната тълпа окупира изхода на ВИПа. В заформилата се блъсканица всеки се опитваше да се добере до някой от компанията на Брус Дикинсън - за снимка или автограф. Стигна се до караници и заплахи между феновете. Бодигардовете на групата не успяха да укротят народа с молби. Все пак сила не беше използвана, за да се разчисти изхода.

Хаосът уплаши "Мейдън" и музикантите дълго не посмяха да излязат и да се качат в очакващите ги коли. Най-накрая бяха принудени да излязат тичешком, блъскайки хората. Първи се появи басистът Стийв Харис, направо прегърнат от бодигард. Той успя да се разпише няколко пъти на картичките, подавани от поклонниците. Всъщност Стийв беше прикритието на Брус Дикинсън, който успя да пробие тълпата в страни и да я заобиколи, докато феновете преследваха басиста. Облечен в спортна черна тениска, черни панталони и със сак в ръцете, Дикинсън тичешком се шмугна в паркиралия сив ван. При него влезе и Стийв и двамата отпрашиха към зала "Арена Армеец". Малко след тях един по един излязоха и другите членове на бандата. Всеки беше нападан от феновете, които им препречваха пътя, щракайки с фотоапарати и телефони, завирайки в лицата на любимците си плочи и снимки. За късмет пороят в София вече беше спрял. Минути след като звездите напуснаха летището, феновете отпрашиха към "Арена Армеец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай