Остава и P.I.F забиват съмвестно в Берлин

Остава и P.I.F забиват съмвестно в Берлин | StandartNews.com

Българските групи ще свирят в популярния клуб Lido
Броят на билетите е ограничен до 450

Остава и P.I.F. ще изнесат съвместен лайв в Берлин на 24 май. Двете банди ще гостуват там по покана на Строежа и базираната в немската столица Gibelin Agency. Събитието ще се състои в един от най-популярните клубове в града – LIDO (Cuvrystrasse 7), чиито капацитет побира близо 500 души. Освен че концертът ще се състои навръх един от най-светлите български празници, датата е перфектна за подобен род забавления, тъй като следващият ден - 25 май, понеделник - е почивен за цяла Германия, включително за всички работещи и учащи.

Остава имат в историята си два много успешни концерта в Берлин - през 2005-а година бандата сама привлече аудитория от близо 500 души, голяма част от които немци, а през 2009-а участва във форума "Европейски клубен фестивал". За P.I.F. това ще бъде първата изява в този град. Само по себе си събирането на тези утвърдени имена от родния алтърнатив-рок представлява достойно за внимание събитие за всяка една сцена. Публиката в клуб Лидо ще има възможност да се наслади едновременно на емблематични песни като "Шоколад" и "Приказка", "Sex in the morning" и "Колело", "Лондон, Париж, Берлин" и "Оставам тук", "Стоп" и "Невидимо дете", "Ще дойдеш ли с мен?" и "Сън в съня", новите - "Океан" и "Седем", както и още десетки от най-познатите неща на Остава и P.I.F.

На 24 май клуб Lido ще отвори врати в 20:00, със сет от тематична музика, селектирана отново от български екип. Концертната част стартира в 22:00, като групите ще направят два отделни сета от по близо час и половина, след което партито продължава до ранните часове - отново с подходяща музикална селекция.

Билети за концерта се разпространяват в мрежите на цели три компании на цени от 12 евро на предварителна продажба и 15 евро на самата дата и място. За удобство на живущите в Германия могат да се използват услугите на Koka36.de и Eventim.de, чрез които всеки желаещ може да се сдобие с пропуск на съответните билетни каси, чрез доставка или онлайн - чрез разпечатване в домашни условия. За притежателите на кредитни карти, издадени в България, също се предлага закупуването онлайн (чрез опцията print@home) - през сайта на българския клон на Eventim (www.eventim.bg), без начисляване на допълнителни такси. Броят на билетите е ограничен до 450, поради което се препоръчва предварителното закупуване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай