Вторник,

ОddCrew се готвят за САЩ

От: Администратор -
1991
ОddCrew се готвят за САЩ
A
A
A

София. Родната банда Odd crew, която обира овациите на музикалните критици напоследък, получи истински шанс за пробив на световната сцена. Момчетата ще запишат албум с един от най-добрите музикални продуценти в САЩ, научи "Стандарт".

Васил Райков, Мартин Стоянов, Васил Първановски и Боян (Bonzy) Георгиев имат вече няколко издадени албума, набират все повече фенове и осъществиха турнета из Европа. Досега те сами си продуцират записите. Преди малко повече от месец обаче желанието и вярата ги свързват с Джейсън Сюкоф, един от най-добрите американски продуценти. Той е работил с много от групите, които са вдъхновявали"Odd crew.

Мечтата е на път да се сбъдне, остава последното препятствие – да намерят 35 000 долара. Решени да стигнат до заветната цел, няколко дни преди Коледа, бандата стартира crowdfunding проект в световноизвестната платформа Indiegogo. В нея всеки почитател и приятел на музиката може да се включи със сума по желание или да разпространи кампанията, за да достигне до повече хора.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com