ОddCrew се готвят за САЩ

ОddCrew се готвят за САЩ | StandartNews.com

София. Родната банда Odd crew, която обира овациите на музикалните критици напоследък, получи истински шанс за пробив на световната сцена. Момчетата ще запишат албум с един от най-добрите музикални продуценти в САЩ, научи "Стандарт".

Васил Райков, Мартин Стоянов, Васил Първановски и Боян (Bonzy) Георгиев имат вече няколко издадени албума, набират все повече фенове и осъществиха турнета из Европа. Досега те сами си продуцират записите. Преди малко повече от месец обаче желанието и вярата ги свързват с Джейсън Сюкоф, един от най-добрите американски продуценти. Той е работил с много от групите, които са вдъхновявали"Odd crew.

Мечтата е на път да се сбъдне, остава последното препятствие – да намерят 35 000 долара. Решени да стигнат до заветната цел, няколко дни преди Коледа, бандата стартира crowdfunding проект в световноизвестната платформа Indiegogo. В нея всеки почитател и приятел на музиката може да се включи със сума по желание или да разпространи кампанията, за да достигне до повече хора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай