Няма бира за Удо, само зеленчуци

Удо Диркшнайдер ще изпълни мегахитовете на "Аксепт"

Няма бира за Удо, само зеленчуци | StandartNews.com

Вместо каси с бира и десетки литри уиски, както си поръчваха върлите металисти, които посещаваха страната ни доскоро, сега метъл иконата Удо Диркшнайдер е пожелал предимно здравословни блюда. Титанът на тежкия саунд, който ще разтърси довечера зала "Универсиада" с всички хитове на метъл боговете "Аксепт", е похапнал снощи три вида салати. Той и музикантите му са се насладили още на пълнена пуйка с шафран и сушени домати, на пълнени зеленчуци с ориз и гъби. Рокаджиите държат на няколко вида гарнитури, а десертите включват миниеклери с баварски крем и шоколадов кейк с плодове. Иначе по време на концерта им в бекстейдж зоната за тях ще има много плодове, пресни зеленчуци, разнообразни пикантни наденички и зелени маслини, много чипс и бонбони.

Началото на музикалния екшън е в 19, входовете на залата ще бъдат отворени само час по-рано. Първа излиза индибандата Palace, а час по-късно ще ги последват канадците от Anvil. Удо и неговата група ще се качат на сцената около 21:30 ч, като шоуто им ще продължи поне два часа.

София е една от спирките в турнето "Back to the roots". Родните металисти ще се насладят на мегахитовете "Princess Of The Dawn", "Balls To The Wall" и "Metal Heart" в оригиналното изпълнение на гласа, допринесъл толкова за култовия статус на немската банда.

Ограничено количество вип билети на най-хубавите места на централната трибуна са вече в продажба. Пропуските от 70 лева могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро и онлайн на ticketpro.bg. Другите билети днес се харчат по 60 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай