Петък,

Мери Бойс Бенд празнуват 20-ти рожден ден в Бургас

От: Failed to load user -
2832
Мери Бойс Бенд празнуват 20-ти рожден ден в Бургас
A
A
A

Бургас. Музикантите от "Мери Бойс Бенд" идват в родния си Бургас за участие тук на 30 януари (петък), от 22:30 ч. - два дни след 20-тия си рожден ден. Почитателите на групата ще имат възможност да се насладят на живо на любимите си песни от всички тези години, информират от пресцентъра на община Бургас.

Музикантите с вълнение си спомнят първото участие в такъв формат през далечната 1995-та на единствената тогава музикална сцена в София - прочутият Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песен в учебника по музика, те се чувстват като в началото на творческата си кариера.

"20 години на сцената не са малко, но за равносметка ни е рано. Чувстваме, че имаме още какво да кажем. Предстоят много хубави неща, свързани с нашия юбилей. В момента работим върху нов албум и върху спектакъл с гост музиканти. Но официалния ни рожден ден искаме да си го отбележим и в родния град, сред хората, които ни обичат. Затова каним всичките си почитатели да се присъединят към купона на 30 януари в "Алайв"!", каза Мери.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com