Неделя,

Майкъл Джексън мразел Принс

От: Администратор -
129
Майкъл Джексън мразел Принс
A
A
A

Не е тайна, че Принс гледал на Майкъл Джексън като на свой основен конкурент и има много истории, които са се превърнали в градски легенди за това как той се опитвал да дразни Краля на попа. Когато Джако го поканил да си сътрудничат за предстоящия суперхит Bad от 1987-а, Принс не само отказал предложението, но и направил подигравателен запис на песента и го изпратил обратно на Краля. Когато Майкъл отишъл на концерт на Принс през 2006-а, изпълнителят слязъл в публиката, отишъл до Джаксън и агресивно свирил на баса си точно в лицето му. Има и още истории в този дух.

Докато двамата музиканти никога не са признавали публично враждата си, наскоро се появи аудиозапис от 1988-а, в който Джаксън обсъжда презрението си към Принс. Записът, изпратен на "Дейли мирър", е направен по времето, когато Джако пише биографията си „Лунна разходка".

"Не обичам да бъда сравняван с Принс изобщо. Доказал съм се още от малък. Не е честно. Той мисли, че аз съм му противник. Надявам се, че той ще се промени, тъй като е способен да се нарани. Той е от тип хора, склонни към самоубийство", казва Джако. След малко става още по-откровен: "Той беше толкова груб - един от най-големите грубияни, които съм срещал. Принс е бил много подъл и груб към семейството ми."

Джако разказва още една смешна история от 1983-а, когато той и Принс се включват в концерт на Джеймс Браун. По време на изпълнението Принс объркал фалшива лампа, част от декора, с истинската, опитал се да се завърти около нея, но тя паднала в публиката заедно с него. "Направи се на глупак. Хората тичаха и крещяха. Беше толкова неудобно. И всичко беше записано", подигравателно разказва Джако.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички