Майкъл Бубле идва, но крие защо

Майкъл Бубле идва, но крие защо | StandartNews.com

Ще се кисна в розово масло, пошегува се звездата в социалните мрежи

Майкъл Бубле хвърли вчера в смут българските си фенове само с един пост в социалната мрежа. Певецът публикува в Instagram снимка в самолет с двама пилоти и написа: "Започва ново приключение Отлитам за красивата България за първи път".

40-годишният изпълнител, наричан Франк Синатра на Канада, спечелил световна слава с албума си It's Time през 2005-а, събра близо 35 хиляди харесвания за фотото. Много от поклонниците му се впуснаха да гадаят защо Бубле идва у нас. Нито една от родните компании, които организират концерти на чуждестранни артисти, не е обявявала информация за предстоящо шоу. А това породи съмнения, че носителят на четири награди "Грами" идва да снима клип или пък да участва в някоя благотворителна инициатива. Но никакъв негов официален ангажимент не е тиражиран в публичното пространство. Визитата му все още е в пълна мистерия. Затова пък фенове от различни страни го посъветваха в коментари под кадъра какво да направи, когато дойде у нас. Някои му препоръчваха да опита сок от вишна, други - да посети Пловдив. "Ще се влюбиш, имат и евтина бира", дадоха му акъл трети.

По-информираните намесиха розовото масло като евентуална причина. "Ще се накисна в розово масло", пошегува се Бубле в отговор. Други се възмущаваха, че 120 мл от нашето масло струвало 1500 долара. Някои обаче не бяха толкова добронамерени и попариха ентусиазма на Бубле: "Ако за първи път отиваш, защо си сигурен, че е красива?" или "Надявам се, че няма да свършиш във Вулгария!" До вчера следобед не стана ясна причината за визитата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай