Сряда,

ЛЮБЭ с концерт в Ямбол

От: Администратор -
1352
ЛЮБЭ с концерт в Ямбол
A
A
A

Култовата руска група ЛЮБЭ ще изнесе концерт в Ямбол. Събитието е планирано за 18 юни и е кулминацията на празниците по случай Деня на Ямбол, който всяка година се отбелязва на Свети Дух, съобщиха от общината.

На ямболска сцена българските фенове на ЛЮБЭ ще видят за първи път представянето на групата с новия басист Дмитрий Стрелцов, който замени починалия наскоро баскитарист Павел Усанов. Емблематичната руска група пристига в Ямбол с фронтмена си Николай Расторгуев, който е основен вокалист на ЛЮБЭ от създаването й през 1989 година. Именно негова е и идеята за името на групата, като ЛЮБЭ в младежкия сленг се използва вместо любое и фактически отразява разнообразния стил на състава. Концертът в Ямбол е с начален час 20 часа на площада пред общината. Това ще бъде и първото мащабно събитие, организирано на обновения в края на миналата година градски център.

ЛЮБЭ идват в Ямбол по покана на община Ямбол и със съдействието на "Авангард концерт". През 2009 година община Ямбол организира концерт на Горан Брегович, а през 2014 година на група "Сребърни криле".


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com