Петък,

Летище София става сцена за Детската Евровизия

От: Failed to load user -
1318
Летище София става сцена за Детската Евровизия
A
A
A

Две седмици преди Детската Евровизия, на която страната ни за първи път ще бъде домакин, обществената зала на Терминал 2 на летище София се превръща в сцена за детски музикални изпълнения.

Всеки ден любими вокални групи ще пеят за пътниците и гостите на най-голямото международно летище у нас (графика на изпълненията им можете да видите на интернет страницата на "Летище София" ЕАД).

Началото бе поставено в понеделник, 9 ноември, когато около 70 деца, сборна формация от представители на различни вокални групи, изпяха заедно официалния химн на Детската Евровизия 2015 - "Discover". Въпреки че не бяха репетирали заедно, като истински професионалисти те завладяха с таланта си и блестящото си изпълнение събралата се публика.
Инициативата на летище София е свързана със социално-отговорната му политика да застава зад значими национални каузи и да подкрепя детския талант, и се осъществява с личната подкрепа на ръководството на дружеството в лицето на г-жа Ася Иванова, член на Съвета на директорите на "Летище София" ЕАД.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички