Летище София става сцена за Детската Евровизия

Летище София става сцена за Детската Евровизия | StandartNews.com

Две седмици преди Детската Евровизия, на която страната ни за първи път ще бъде домакин, обществената зала на Терминал 2 на летище София се превръща в сцена за детски музикални изпълнения.

Всеки ден любими вокални групи ще пеят за пътниците и гостите на най-голямото международно летище у нас (графика на изпълненията им можете да видите на интернет страницата на "Летище София" ЕАД).

Началото бе поставено в понеделник, 9 ноември, когато около 70 деца, сборна формация от представители на различни вокални групи, изпяха заедно официалния химн на Детската Евровизия 2015 - "Discover". Въпреки че не бяха репетирали заедно, като истински професионалисти те завладяха с таланта си и блестящото си изпълнение събралата се публика.
Инициативата на летище София е свързана със социално-отговорната му политика да застава зад значими национални каузи и да подкрепя детския талант, и се осъществява с личната подкрепа на ръководството на дружеството в лицето на г-жа Ася Иванова, член на Съвета на директорите на "Летище София" ЕАД.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай