Кустурица & The No Smoking Orchestra забиват у нас

Кустурица & The No Smoking Orchestra забиват у нас | StandartNews.com

На 22 април 2016 г. Емир Кустурица и неудържимият „Оркестър на непушачите" (The No Smoking Orchestra) пристигат в България по покана на Degris Events. Концертът ще бъде в зала 1 на НДК.

Балканският хулиган Кустурица и групата, която се спряга като "необичаен културен феномен" излизат от рамките на "стандартен концерт" и правят зрителите пълноправни участници в концерт - спектаклите. По време на изпълненията си те канят хора от публиката да изпълняват физически упражнения за "загрявка", а на грандиозния финал, сцената се превръща в дансинг с пеещи и танцуващи хора.

Като едни истински повелители на трансграничната еуфория, под звуците на балканските ритми, предстоящата среща с Кустурица и групата ще завладее публиката с визия и звук и ще я хипнотизира с мощния си енергиен заряд, пишат още организаторите.

В репертора са включени песните - „Pit Bull Terrier" саундтрак към филма на Кустурица "Черна Котка, Бял Котарак", „Djinji Dinji Bubamara" , „Unza Unza Time", „Fuck you MTV" - нецензурирана песен, демонстрираща негативното му отношение към мейнстрийм културата и световната "Американизация" и др.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай