Крисия: Слави, липсваш ми

Крисия: Слави, липсваш ми | StandartNews.com

Ла Валета. Слави Трифонов и семейството ми липсват много. Това каза Крисия Тодорова в гримьорната на Евровизия, няколко часа преди началото на песенния конкурс, на който ще представи България.

„Духът е висок и мисля, че всичко ще бъде наред", каза Евгени Димитров –Маестрото, който е един от менторите на момиченцето.

Крисия сподели още, че не се страхува от това, което й предстои довечера. Тя научила няколко думи на чужди езици, общувайки с останалите участници в конкурса. От своя страна пианистите Хасан и Ибрахим добавиха, че също се чувстват добре и са намерили много приятели в Малта.

„Само се отпусни и се забавлявай на сцената", ми каза Евгени, смее се Крисия.

Страхотна е, направо е номер 1, каза Здравко от дует „Ритон" в предаването пред бТВ и заедно с Катя пожела успех на талантливото момиченце.

„Талантливите пианисти от Шумен ИБРАХИМ И ХАСАН ИГНАТОВИ. За трите години, в които се явяват на клавирни конкурси, 11-годишните близнаци са носители на множество награди. Успех на Евровизия утре! Надяваме се нашите приятели в чужбина да подкрепят песента на Крисия, Ибрахим и Хасан!", написа вчера футболистът Димитър Бербатов на своята стена в социалната мрежа Фейсбук.

Снощи токов удар прекъсна генералната репетиция на Крисия, Хасан и Ибрахим, но малкото момиченце от Разград се прояви като истинска изпълнителка и продължи да пее.

Стандарт Нюз ви припомня, че довечера е големият финал на детската Евровизия. Само българите в чужбина могат да гласуват за песента "Планетата на децата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай