Крисия се радва на успеха, пристига в България след 17 ч.

Крисия се радва на успеха, пристига в България след 17 ч. | StandartNews.com

Ла Валета. Щастлива съм, че се представихме добре! Това каза пред бТВ малката певица Крисия, която постигна огромен успех за България на детската Евровизия. Снощи тя и пианистите Хасан и Ибрахим грабнаха второто място на песенния конкурс и със своето изпълнение разплакаха цяла България.

„Много ми хареса, че всички участници пяхме заедно песента „Тogether" и се усмихвахме. Беше невероятно", каза още Крисия, която испя "Планетата на децата" отлично.

Бащата на Хасан и Ибрахим сподели, че е много развълнуван от постижението на децата и се гордее както със синовете си, така и с триото като цяло. „Песента започна. Дадохме началото и песента ще продължи. В това съм сигурен", обясни той.

Късно снощи Крисия получи статуетката на конкурса за второто място, след което заедно с другите двама победители даде пресконференция.

От БНТ обявиха, че талантливото трио и българската делегация на Евровизия се завръщат от Малта днес, малко след 17 часа. Те ще бъдат посрещнати официално на летище "София", а телевизията организатор ще има специално студио на живо, в което ще проследи първите реакции на децата след феноменалното им представяне на конкурса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай