Концертът на Дубиоза Колектив у нас с рекордна посещаемост

Концертът на Дубиоза Колектив у нас с рекордна посещаемост | StandartNews.com

Концертът на Дубиоза Колектив, който се състоя миналия петък – 29 август, достигна рекордна посещаемост за най-големия по капацитет клуб в София, отбелязвайки тотална разпродажба на пълното предварително предвидено количество билети, включително отпуснатите като допълнителен брой.

Над 2500 души в Маймунарника станаха свидетели на живо на зареденото с много и силни емоции шоу на босненската банда. До този момент клубът не бе събирал повече от 2300 души. На фона на голямата посещаемост, събитието премина по план и график, без никакво излишно напрежение, за което спомогнаха предварително взетите мерки и направени подобрения в стандартния режим на дейност. 

Дубиоза Колектив изнесоха двучасово шоу, изпълнено с много динамика и зареждаща музика. Групата се качи на сцената броени минути след 21:00 ч., като не "пусна" екзалтираната публика до самия край на концерта. Посетителите на Маймунарника, и фенове на групата, създадоха неподражаема атмосфера, пеейки, скандирайки и подскачайки на всяка една от около двадесет и петте песни в сета. След единадесет партито се премести в клуб Терминал 1, където публиката имаше възможност да се срещне и със самите музиканти.

Още през миналата година организаторите от Строежа и мениджмънтът на Дубиоза Колектив са влезли в преговори за следващия концерт на групата, който се очаква да се случи най-късно през 2016-та в още по-голям мащаб. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай