Киркоров: Още търся жената на живота си

Киркоров: Още търся жената на живота си | StandartNews.com

Филип благодари на Галкин, че не остави Алла самотна

Филип Киркоров отново спази традицията - на всеки две години международното му турне да минава и през родната България. Довечера кралят на руския поп излиза на сцената в летния театър на Бургас, на 30 юни е във Варна, на 3 юли - във Велико Търново, два дни по-късно ще огласи зала 1 на НДК. Тук обаче го очакват и няколко музиканти, които продължават да търсят авторските си права. Според адвокати на вече обединената група Филип им дължи купища финикийски знаци със задна дата - заради масово тиражирани техни творби в репертоара на Киркоров. Хитовете им звучали от негови спектакли, дискове и онлайн, категорични са те. Между тях е дори Хилда - като наследник на Вили Казасян. Някои хора от гилдията продължават да твърдят, че сърцето на Найден Андреев не е издържало и заради стреса покрай тази драма. Маестрото до последно споделяше дълбоката си обида. Участващите в акцията за постигане на морална и финансова компенсация са готови с жалби до президента Плевнелиев и до международни правни институции. Самият Филип твърди, че няма никакъв проблем. И че отдавна пее само евъргрийните на Тончо Русев - неговия любим гуру и приятел, с когото имат изрядни отношения. Не е тайна за никого, че в началото на кариерата си Филип проби и заради изключителните шлагери на Тончо.

"Аз съм максималист и искам да получа всичко от живота - слава, творческа свобода, обикновено човешко щастие. С първия си хонорар наех такси, което цял месец ме возеше всяка сутрин до училище. Обичам да спя до късно, а пътят ми беше час с автобуса. Нямах съмнение, че ще стана звезда - това е тайната на успеха ми. Отказах се от спокойствието. Трябва постоянно да съм във форма, а това е огромно напрежение. Понякога батериите ми прегарят. Не пуша, не пия и не вземам дрога. Релаксирам с шопинг и телевизия. Достатъчно ми е дори само рекламите да гледам, за да си почине мозъкът ми. Пълни глупости са, че съм болен и ще си правя някаква операция в България. Става ми приятно, когато ми кажат, че изглеждам по-привлекателен отпреди 10 години. Но в един момент усетих, че празна къща без детски смях няма да ме направи щастлив на стари години. Затова съм благодарен на сурогатната майка, че ме спаси от самотата и ме дари с Алла-Виктория и Мартин. Той се роди точно преди две години, по време на концерт в България. Сега общуването с децата ме подмладява и ме променя всеки ден. Те вече говорят, разсъждават, различават цветове и цифри. Много са общителни и смятам това лято да ги доведа за първи път в България. Но все още търся жената на живота си, която обаче ще трябва да се грижи за малчуганите ми", сподели Филип Великолепни неотдавна пред Петя Дикова за bTV.

Преди две години турнето на родения във Варна певец премина с огромен успех и пред препълнени зали, като билетите бяха изчерпани за дни. Тогава той доведе със себе си и Ани Лорак - певицата, за която каза неотдавна, че е по-велика от Алла Пугачова. Но Филип никога не може да бъде равнодушен към жената, на която преди 21 години се обясни в любов със 113 рози. Това се случва на 13 декември 1993-а - тогава 26-годишният Киркоров научава, че неговата икона от детството вече е свободна жена. Алла току-що се е развела с Евгени Болдинов. Отношенията между Пугачова и Киркоров ще продължат завинаги. Защото те не са просто бивши съпрузи, поклонник и примадона, ученик и учител, а души, свързани навеки.
Преди десетина дни Филип поздрави Максим Галкин, сегашния съпруг Алла, по твърде трогателен начин за неговия 37-и рожден ден. На своята страница в Инстаграм Киркоров написа: "Днес, 18 юни, е рожденият ден на моя ПРИЯТЕЛ Максим Галкин. Не се учудвайте - именно ПРИЯТЕЛ! Това, което се случи в живота ми през последните 10 години, не е свързано с Максим. Но аз съм му благодарен за това, че в тази не проста за нас с Алла ситуация, когато чашата на щастливия ни семеен живот се счупи, се появи той. И изглади всички ъгли, като не остави в самота тази удивителна ЖЕНА, а я направи щастлива. Цял живот ще му бъда благодарен, че толкова много обича Алла. Желая му щастие и винаги да бъде така внимателен, честен, весел, отзивчив и искрен другар и мъж в живота не само на нашата любима и обожавана жена и приятелка.

Бъдете щастливи, здрави и радостни с вашите деца - Гарик и Лиза!"

Едно от последните неща, които тези дни се чуха за Киркоров, е, че при него дошли хора от България с предложение да го правят президент. Или да оглави партия. Техният аргумент - всенародната любов. Той, естествено, отказва, защото има друга работа - да блести на световната сцена. Филип обаче се шегува, че става за политик, защото е честен и откровен - винаги е "право, куме, та в очите".

Само преди два дни Филип е пял на сватбата на дъщерята на олигарха Сюлейман Керимов. Звездата подготвил специален хит за Гулнара и съпруга й Арсен. Андреа Бочели, група "Флорида", Анжелика Варум и Леонид Агутин също забавлявали гостите, сред които бил и олигархът Михаил Прохоров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай