Каварна рок фест ще бъде с нова локация

Каварна рок фест ще бъде с нова локация | StandartNews.com

Каварна рок фест ще има нова локация, съобщава в страницата на фестивала промутърската фирма организатор, като уточняват, че не се е стигнало до споразумение с новото ръководство на община Каварна. На страницата Bulgarian Live Music съобщава, че спира продажбите на билети на зелено, а всички закупили такива билети ще имат възможността да ги върнат или да ги използват след като научат новата локация на Kavarna Rock 2016. "Организаторите се извиняват за настъпилите неудобства и гарантират осигуряването на незабравимо преживяване по време на фестивала" - завършва съобщението.

Това е второ събитие от досега известните в Каварна, което напуска очертанията на морската община. Преди време бившият градоначалник Цонко Цонев и кметът на Тутракан Димитър Стефанов, обявиха, че Джон Лоутън и Б.Т.Р. ще изпеят вечното парче на "Юрая хийп" - "Джулай морнинг" на брега на Дунав, вместо на Камен бряг.

Малко след това кметът на Каварна Нина Ставрева в нарочна пресконференция в морската столица заяви, че тя и екипът й ще запазят богатия културен календар и ще надграждат. Пред Дарик Добрич кметът Ставрева е категорична, че рок фест в Каварна ще има.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай