Петък,

Как да гласувате за Крисия и „Планетата на децата“ (ВИДЕО)

От: Администратор -
71505
Как да гласувате за Крисия и „Планетата на децата“ (ВИДЕО)
A
A
A

Може ли да живеем в една по-добра планета – на феи или супергерои, може ли едно момиченце да покаже на света, че в България растат истински таланти, това ще разберем тази вечер. Точно в 20 часа започва финалът на детската Евровизия, който ще се проведе в Ла Ваета, Малта. Песенният конкурс ще се предава пряко по БНТ1 и БНТ HD.

Шестнадесет страни участват в конкурса, Наред с Малта, България, са и Холандия, Сърбия, Русия, Армения, Италия, Словения, Украйна, Черна гора, Швеция, Грузия, Кипър, Хърватия, Сан Марино и Беларус.

"Заедно" ("Together") e мотото на детската Евровизия тази година. Част от приходите ще отидат в полза на организацията WorldVision, която се занимава със защита на детските права по света, съобщи БНТ.

Крисия Тодорова, и пианистите Хасан и Ибрахим ще представят страната ни с песента „Планетата на децата". Те ще излязат на лъскавата сцена втори в програмата.

 

Процедура за гласуване:
От територията на България не може да се гласува за българската песен. Затова, ако се намирате в чужбина, можете да подкрепите Крисия, Хасан и Ибрахим ако:

1. Намирате се в една от участващите страни
Ако се намирате в Армения, Беларус, Грузия, Италия, Кипър, Малта, Черна гора, Русия, Словения, Сърбия, Украйна, Холандия, Хърватия и Швеция трябва да гледате местната телевизия, която излъчва конкурса и да гласувате на изписаните на екрана телефони след края на последната конкурсна песен.

2. Намирате се в чужбина, но извън участващите страни
Ако се намирате в чужбина, но извън някоя от участващите държави, ще можете да гледате конкурса на официалния сайт на Детската Евровизия.

Резултатът от гласуването на неучастващите страни няма да се добави към общия резултат, а ще излъчи собствен победител, който ще получи специална награда.

Връзка към прякото предаване на детската Евровизия може да намерите ТУК. 

Пълен списък на телевизиите, които ще излъчват конкурса вижте ТУК. 


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички