Испанката BEBE е първият гост на High Summer 2014

Испанката BEBE е първият гост на High Summer 2014 | StandartNews.com

София. „High Summer 2014" е най-новата линия музикални събития, обединяваща най-горещите партита и концерти в София и на Черноморието.

Това лято, на различни дати и места в България ще се проведат концерти на няколко изключително интересни чужди артисти и едни от най-любимите български изпълнители.

В „High Summer 2014", B•OK Entertainment обединява някои от младите, но вече утвърдили се промоутъри на българската музикална сцена с единствената цел да направят лятото на 2014 различно и незабравимо, наситено с изключителни музикални емоции. 

Поредицата летни събития стартира на 20-ти юни с парти промоция на родната реге звезда Jahmmi Youth в Маймунарника.

Първият чуждестранен гост на „High Summer 2014" ще бъде ексцентричната испанска певица BEBE на 8 август, а концертът ще бъде на плажа на къмпинг Градина. Пълна с енергия и заредена с много любов, BEBE с нетърпение очаква срещата си с българската публика, пред която ще изпее любимите хитове "Malo", Siempre Me Quedará, Ella, K.I.E.R.E.M.E и други.

Още любими имена от българската и световна сцена ще участват в програмата на „High Summer 2014".

Билети за събитията ще могат да бъдат намерени в мрежата на Ticketlogic, Ticketportal, Ticketpro и на касите в партньорските мрежи.

Промоционалната цена на билета за концерта на BEBE на 8 август, част от „High Summer 2014" е 30 лв. Количествата са ограничени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай