Четвъртък,

Енрике Иглесиас: Лежа на дивана и пия бири

От: Администратор -
1121
Енрике Иглесиас: Лежа на дивана и пия бири
A
A
A

Иглесиас идва с шоуто "Секс и любов" на 14 май в "Арена Армеец"

Енрике Иглесиас, чиито 40 години изобщо не са придали отпечатък на младежката му визия, се готви за разбиващо шоу на 14 май в "Арена Армеец". Пред Георги Тошев звездата сподели, че се справя в живота без наркотици, но не може да откаже секса и рокендрола. Иглесиас обаче призна, че живее относително скучен живот.

"В реалността не съм заобиколен от толкова много красиви жени, колкото в клиповете. Представете си - прибирам се вкъщи и там ме чакат 30 голи мацки... Не би било лошо всъщност. Но не става така", заяви Енрике. И добави, че е домашар, който най-много обича да си стои вкъщи. "Ако не работя и не пиша песни, просто лягам на дивана, изпивам няколко бири и гледам телевизия", каза певецът. Иглесиас заяви, че още от дете е трениран да разбира измамната природа на славата.

"Виждал съм как хората се държат с мен, когато баща ми го няма и когато е наоколо. Имах възможността да преценя кой е откровен с мен и кой не. Когато имаш този пример пред себе си, научаваш адски много за хората и този бизнес и за нещата, които славата може да ти причини", заяви още Енрике.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com