Джеймс Артър се качва на Пирин

Джеймс Артър се качва на Пирин | StandartNews.com

Джеймс Артър беше в България за финала на третото издание на българския X Factor, където пя с една от финалистките - Михаела Маринова. Сега признава, че няма търпение отново да посети страната ни. Певецът станал световно известен с хита "Impossible", ще се срещне с родните меломани на 10 и 11 юли на фестивала Bansko Beat Music Experience. Той ще бъде хедлайнер на втората вечер в града под Пирин. "България е красива, гостоприемна страна, нямам търпение да се върна. Феновете са изумителни, откликващи. С удоволствие бих прекарал повече време тук. Дори бих се качил и на Пирин", каза той пред Dnes.bg.

И допълва: "Аз винаги искам да дам на почитателите си живо шоу, пълно с моите хитове както и с нови песни, по които работя. Имам страхотна група и ние наистина ще се радваме да да свирим за вас, хора!".

Артър твърди, че победата в X Factor не го е променила особено като човек. Сега е малко по-затворен и цени повече личното си пространство. "Моето семейство, моите приятели, кучетата ми - те също ми носят много щастие. Стремя се да държа личния си живот далеч от публичността, защото обичам да имам време на спокойствие за мен самия. За мен абсолютната ми цел е да продължа да правя музика и да се надявам, че хората ще я харесват и ще се идентифицират с нея. Обичам да пея на живо, защото това е единственият начин да видиш лице в лице какво значи музиката за хората. Обичам да взаимодействам с публиката от сцената", каза още той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай