Петък,

Дичо и 100 Кила взривиха мерцедес

От: Администратор -
2939
Дичо и 100 Кила взривиха мерцедес
A
A
A

София. Две от лошите момчета на българската музика обединиха сили в общ бунт. Дичо и 100 кила взривиха чисто нов мерцедес S-класа, протестирайки срещу лудостта и мизерията на градския живот.

Новото видео „Дяволският град" е дело на режисьора Валери Милев, а текстът и музиката на песента са на 100 Кила, който откровеничи за несправедливото съжителство на бедни и богати в характерните си дрезгави хип-хоп рими. Дичо се включва с богатия си тембър в припевите и с мелодичното заключение: „Стоях аз в дяволския град, потънал в мизерия и вечен глад", намеквайки за трудностите на младото поколение в страната ни.

Видеото е заснето в ЖП завода в Орландовци и подлеза пред него и стартира със символичното взривяване на чисто нов луксозен мерцедес. Возилото избухва в пламъци съвсем наистина по време на снимките, без да е правена анимация или монтаж за целта, съобщиха от екипа.

Кадри от протести, намек за трудния живот на младите в държавата, които са принудени да поемат пътя към летището, са малка част от символите във видеото, богато на пироефекти и с мрачна и въздействаща стилистика.


Всички новини от категория Чудесата на България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com