Черна стая с 26 градуса за Джаред Лето

Черна стая с 26 градуса за Джаред Лето | StandartNews.com

Зрелището "София рокс" наближава, а с това и претенциите на звездите, които ще забият на 6 юли. Тогава стадион "Академик" ще бъде разтърсен от "30 Seconds To Mars", "The Оffspring", "Skillet", "Mando Diao", "Alcest" и "Osssy".

Джаред Лето, фронтменът на "секундите", иска гримьорната му да е от две стаи - черна и бяла. Температурата в тъмното кътче трябва да бъде точно 26 градуса, а в светлото - да не надвишава 16. В бялата стая носителят на "Оскар" е поискал фреш бар и плот, отрупан с прясно откъснати плодове и зеленчуци, подбрани от местни производители. В черната той ще релаксира преди гига на голяма кралска спалня, покрита с черни завивки при пълен мрак и с шумоизолация. Актьорът певец пристига с 30 души, между които фризьор, личен треньор и отговорник за питиетата. Шоуто на секундарите ще е 100 минути, през което време над стадиона ще се изсипят над 50 килограма конфети. А 100 огромни надуваеми топки ще бъдат пуснати в публиката по време на абсолютния хит на бандата "Up in the Air". Специално 10-метрово удължение на сцената ще доближи Лето и компания до най-верните му фенове отпред.

Деца до 10 години могат да влизат безплатно с родителите си, а лица под 18 ще бъдат допускани с придружител. Билети на цени от 90 и 110 лв. има все още в мрежата на Евентим и касите на НДК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай