Боб Синклер върти винила в Благоевград

Боб Синклер върти винила в Благоевград | StandartNews.com

Световният диджей Боб Синклер пристига в петък в Благоевград. Един от най-известните продуценти в света ще върти винила в първата вечер от фестивала за съвременна франкофонска музика от 23.15 часа на площада в центъра на града.

Бащата на диското, както го наричат, ще покаже своето виртуозно шоу, което съчетава хаус, реге, джаз, поп, диско и фънк. Няма начин да не прозвучат едни от най-въртяните му по клубовете хитове - Love Generation, World Hold On и Rock This Party. Патрисия Каас пък ще има това удоволствие ден по-късно в 22 часа. Примата на френската музика ще демонстрира уникалния си стил, микс между поп, джаз и шансон в парчетата от албума си, който излиза догодина. С нея идва и друга голяма звезда на френската сцена - певецът, актьор и композитор Патрик Брюел. Електро-суингарите от "Караван палас" и музикалната сензация, бандата "Кио", рапърът Сопрано, диджей Федер и х-факторът Кристоф Уилем са останалите звезди от страната на Айфеловата кула, които ще взривят Благоевград.

"Дийп зоун проджект" с Веси Бонева, Графа и Криско и Михаела Филева са родните участници във феста, който ще продължи до събота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай