"Ъпсурт" в Пазарджик

"Ъпсурт" в Пазарджик | StandartNews.com

"Ъпсурт" и Гери-Никол се присъединяват към компанията на рап дуото Павел и Венци Венц, група "Остава" и бийтбоксъра Скилър, които ще участват в Плюс фестивала в Пазарджик от 2 до 4 септември. Бандата на Ицо Хазарта пристига в града на 3 септември за лайфа си вечерта на "Тортата" на площад "Константин Величков".

Там ще бъдат и останалите безплатни вечерни концерти. Скандалната Гери-Никол пък ще изпее най-добрите си парчета. Нейна ще бъде честта да закрие маратона. Единствено неизвестно остава къде ще забият "Остава" на 2 септември - защото организаторите са обявили, че локацията на шоуто е тайна. До него ще се допускат ограничен брой хора след предварителна резервация. Само те ще получат точното място на събитието часове преди началото му.

В програмата се виждат още имена на някои от най-обещаващите румънски звезди, част от музикалното семейство на Roton Music. Международното участие допълват Ашли Дейвид от Великобритания, "Бруклин проджектс" от Македония. На дансинга са добре познати имена - "The Hopers" от Сандански, балет "Obsession" от София, местните Албена, Мистерия, "Torrens" и брейкърите от "Electra Crew".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай