"Акага" с фънки шоу в НДК

"Акага" забива най-големите си хитове

"Акага" с фънки шоу в НДК  | StandartNews.com

Бандата се раздаде на макс в петък вечер

"Акага" изнесоха концерт за чудо и приказ в зала 3 на НДК в петък вечер. Стилна сцена, качествена мултимедия и поредица от хитове зарадваха феновете. Появата на музикантите беше изключително атрактивна. Всички очакваха да се появят на сцената, но изненадата дойде в гръб - през страничния вход на залата, въоръжени с духови и ударни инструменти, "Акага" влязоха сред публиката, подкрепени от "Брас Асоциация" и младоците от "Фънки Миракъл". Феновете се присъединиха към музикалното оформление с бурни аплодисменти в такт с вечния хит "Куба Либре".

Музикантите представиха 3 нови песни, както и най-големите си хитове през годините. За изпълнението на „Летище" и „Нека да е лято" към група се присъедини пианиста Ясен Велчев, а Майкъл Флеминг - Lexus впечатли зрителите със силното си изпълнение в общия им хит от миналата година „100% Фънк". По време на цялото музикално шоу на сцената с групата беше и DJ Bor4e, а в изпълнението на „Време за море" се включиха и децата от „Бон-бон".

Акага не разочароваха феновете си, които очакваха да чуят любимите „Юли", „Пътувам", „Една девойка ме попита", „Време за море" и др. Музикантите разкриха и че готвят летен хит с много нашумял рап изпълнител.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай