70 000 пяха със Слави и "Ку-ку бенд" под дъжда

70 000 пяха със Слави и "Ку-ку бенд" под дъжда | StandartNews.com

Лошото време не попречи на грандиозния купон

Проливният дъжд в петък вечер не попречи на 70 000 фенове на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" да се забавляват на концерта на своите любимци на стадион "Васил Левски". Мнозина от най-върлите почитатели на шоумена бяха пред вратите на стадиона още в 15 ч, а имаше и хора, дошли специално от чужбина. Точно в 21 без 10 стадионът потъна в пълен мрак, а публиката заскандира: "Слави! Слави!", тръпнейки в очакване. Часовник започна да отброява минутите до старта на грандиозното шоу.

След 3 минути в бяла светеща рокля като същински ангел на сцената се появи малката Крисия. "Добър вечер! Добре дошли! Сега ще ви представя нашата приказка, пред вас ще се отвори една врата и вие ще влезете в нашия свят и една друга реалност", приветства тя публиката. Така и стана. Яхнали лъскави мотори на сцената се появиха Слави и неговите балерини. Небето над стадиона се озари от пъстроцветна заря, а стартът на двучасовото мегашоу бе даден с песента "Студио Х". Многобройните фенове на шоумена запяха в един глас с него. "Добър вечер! Ако има нещо, за което мога да кажа, че живея, това е то - моментът, в който сме заедно и всичко, което имам в сърцето си, става ваше! Тази вечер съм тук, за да ви дам всичко до последната нота и думa. Някои неща ще ви натъжат, а други - усмихнат, но това е моят живот! Добре дошли в моя свят!", заяви прочувствено Слави. И заваля хит след хит.

"Не ме моли", "Френската гимназия", "На ръба", "Лудо младо", "Ах, къде е моето либе" бяха следващите песни, с които Слави и екипът му зарадваха феновете си. Освен Слави на сцената бяха още Цветелина Грахич, Нели Петкова, Лилия Стефанова, Деси Добрева, Йордан Йончев-Гъмзата, Георги Милчев-Годжи, Борис Солтарийски, Калин Вельов, Лили Йончева. "Планетата на децата" в изпълнение на Крисия и пианистите Хасан и Ибрахим бе важен акцент в мегашоуто. Фурор предизвика и емблематичната за Слави и екипа му песен "Няма такава държава", която изправи публиката на крака. "Аз съм вбесен, вбесете се и вие! Не е вярно, че нищо не зависи от нас, напротив, всичко зависи от нас. Толкова ли е трудно да живеем нормално?", даде воля на емоциите си Трифонов.

След тази песен зазвуча мелодията на националния химн. Стадионът се изпълни с развети трибагреници и всички в публиката на крака запяха с цяло гърло. "Наистина не мислех, че ще дойдат толкова много хора! Няма значение, че вали. Аз имам железен екип, работещ само за вас!", откровено възкликна Слави. За да изпълнят с него "Кажи на майка си" бяха дошли и учениците на Цветан Недялков от консерваторията. Истински фурор предизвика балетът на ексадреналинката на "Господари на ефира"

Яна на песента "Време за глупости". Балерините разгорещиха многобройните фенове, движейки се в ритъма на секси танца twerk. "Жената каучук" Сирма Добрева остави публиката без дъх, "прелитайки" над нея с ангелски крила. В 23 ч мегашоуто приключи и на сцената се качиха всички близо 200 участници в него - изпълнители и танцьори. Публиката обаче беше жадна за още и не позволи на Слави и екипа му да си тръгнат. Мощни викове "Още, още, още!" на 70 000 фенове огласиха стадиона.

А след тях последва около 30-минутен бис. "Стига толкова, цяла София не може да спи. Ще ми пратят кварталния", пошегува се по едно време Слави, след което зарадва с още няколко от хитовете си всички на стадиона. Спектакълът приключи с "Моя страна, моя България" в изпълнение на Крисия. Всички в публиката се изправиха на крака, за да аплодират силно и дълго любимците си. Накрая Слави не пропусна да благодари на "Ку-ку бенд" и останалите участници в програмата, които изброи поименно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай