Устата среща Шамара в Чикаго

Устата среща Шамара в Чикаго | StandartNews.com

Да откаже цигарите на турнето, заръчала щерката му Ема

Устата и Мишо Шамара ще излязат за първи път заедно на сцена, а срещата е в Чикаго. Двамата са приятели от години и решили, че сега е моментът да направят и дует пред публика. Рап дуелът ще бъде в култовия клуб "Енигма".

Иван Динев лети за Щатите след седмица за самостоятелното си турне. Предишните му два гастрола в САЩ бяха в компанията на Софи Маринова. Българите, които живеят отвъд океана, го канели отдавна. Сега, благодарение на промоутърката му Петя Романова, председател на фондация "Експертни инициативи", Устата е включил и нови места в обиколката. За първи път ще пее пред българи в Лос Анджелис, като там компания ще му прави Лора Владова. На това турне Устата няма да се изявява само като изпълнител, но ще бъде и домакин на събития, и диджей.

"Подготвил съм ремикс от най-емблематичните български песни. От "Една българска роза" през "Сбогом, моя любов", "Вълшебен цвят" на "Щурците" до автентичен фолклор", пояснява той.

В куфара ще сложи много техника, няколко шишета ракия за приятели и само една шапка, защото през повечето време ще бъде със слушалки. Той има и важна задача - голямата му дъщеря Ема му е поръчала да откаже цигарите, докато е там, иначе ще го накаже да не пие вино 20 дни. Затова певецът си е приготвил книга по темата как да се справи с вредния навик и твърди, че последния фас ще запали в Лас Вегас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай