Олимпийски шампиони в Арената

Навка и Роман са страхотни на леда

Олимпийски шампиони в Арената | StandartNews.com

В "Парада на шампионите" на Иля Авербух, известен със световното шоу "Ледников период", ще участват и Татяна Навка и Роман Костомаров.

Българската публика ще види уникалното шоу на 28 март в "Арена Армеец", благодарение на "Жокер медиа". Навка и Роман са безупречни като герои в "Кармен" - и двамата са вдъхновени от образа, създаден от великата Мая Плисецкая. Те твърдят, че точно в този танц се оглеждат характерите и на темпераментите им. Навка и Костомаров са тандем на леда от 1998-а, като до края на състезателната си кариера стават два пъти световни шампиони и три пъти на Европа, печелят и финалите на Гран при. Татяна е родена в Украйна, а нейното име в превод означава фея, вълшебница. Стъпва на леда едва на 5. Руснакът Костомаров обува кънките на 9.

В спектакъла на 28 март блестят още Албена Денкова и Максим Стависки, Алексей Ягудин, Татяна Тотмянина и Максим Маринин, Оксана Домнина и Максим Шабалин, Мария Петрова и Алексей Тихонов, Маргарита Дробязко и Повилас Ванагас, Елена Леонова и Андрей Хвалко, Владимир Беседин, Алексей Полищук. Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай