Дарина и Стивън - идоли в нета

Дарина и Стивън - идоли в нета | StandartNews.com

Думата както винаги има Фейсбук - по лайковете ще познаете кои са истинските любимци на зрителите сред младите таланти в X фактор.

Почти 17 000 харесвания е натрупала Виктория Георгиева, която изпя новото парче на Адел Hello - две седмици след официалната му премиера. Момичето от отбора на Криско впечатли феновете с уникален глас и присъствие. "Ти твориш нещо ново с всяко излизане на сцената", похвали я Люси.

"Тя може да стане световна звезда. Агитирам някой да се захване сериозно с нея след шоуто - за да изгради сериозна кариера не само в България, а и зад граница да записва песни на английски от сега. Има много голямо бъдеще. Тя е големият победител", пишат суперлативи в страницата на предаването.

Стивън Ачикор вдигна публика и жури на крака с майсторско пеене и умела актьорска игра. "Не ме подведе нито за миг!", категоричен беше гордият ментор на "25+" Маги, който добави, че претендентът от Нигерия е последвал не само съветите за вокалната интерпретация, но и за играта с камерата. Той е втори по подкрепа с харесвания във Фейсбук, има около 10 000 за изявата си преди вечер, а вече е "снабден" със сериозно количество фенки. "Толкова нежен и чувствен тембър. Мисля, че съм влюбена. Кара ме да съпреживявам неговата история. Искам да продължавам да го слушам! Човече, ти ме просълзи", категорична е почитателка.

На свой ред A.V.A се утвърди като "най-хипнотизиращата група" за вечерта с лиричното изпълнение на Time after time, а Кристиан Костов завладя сърцата на нежната част от публиката с популярното парче на Сам Смит I know IТm not the only one. Дарина Йотова, която е на трето място по харесвания в последните дни, блесна като един от необикновените изпълнители в четвъртия сезон на шоуто, представяйки оригинална интерпретация на Try на Pink под звуците на роял. Коментарите са нея обаче са противоречиви - някои я намират за супер, други смятат, че не й е там мястото, а трети - че е жертва на стилистите, особено с последната си цветна прическа. Чаровната дама от Кипър - Християна Лоизу, докосна журито с песен на нейния музикален кумир Селин Дион.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай