Манолова внесе подписи и се регистрира за изборите

С моя екип избрахме днешния ден, защото имаме вяра, надежда и любов за София, каза Манолова

Манолова внесе подписи и се регистрира за изборите | StandartNews.com

Гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова и инициативният й комитет внесоха над 6000 подписа за регистрация в Общинската избирателна комисия, съобщават от пресцентъра на Манолова.

„Внасяме 6255 подписа. Има още 2000 подписа, които не успяхме да обработим. Ще ги внесем до края на деня или утре, но смятаме, че тези 6255 пописа са достатъчни за хората, които подкрепят моята гражданска кандидатура за кмет на София,“ каза Мая Манолова пред репортери на входа на Общинската избирателна комисия на „Московска“ 33.

„С моя екип избрахме днешния ден, защото имаме вяра, надежда и любов за София. Днес е един прекрасен празник, който ще отбележим първо с регистрацията в избирателната комисия, а след това с гражданите от квартал „Люлин“. Там сме поканени на тържество на „Кооперативния пазар“. После ще уважим инициативата на майките от „Системата ни убива всички“, за да проверим заедно колко достъпна е средата за хората с увреждания. Днес е ден за празник и пожелавам на всички столичани да са усмихнати, креативни да имат вяра, надежда и любов за София”, продължи тя.

На въпрос как ще управлява София без общински съветници, Манолова заяви: „Ще управлявам София със столичани, с потенциала, с възможностите, с капацитета, енергията и креативността на всички граждани. София заслужава да бъде управлявана с ума, таланта, надеждата, вярата и любовта на всички столичани“, категорична бе тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай