Златната шампионска купа по Евроволей 2023 пристига в София със съдействието на ОББ

Всички желаещи ще имат възможност да се снимат с трофея в ОББ Милениум център на 23-и и 24-и август

Златната шампионска купа по Евроволей 2023 пристига в София със съдействието на ОББ | StandartNews.com
  • Всички желаещи ще имат възможност да се снимат с трофея в ОББ Милениум център на 23-и и 24-и август

Златната шампионска купа, с която ще  бъде награден победителят на Европейското първенство по волейбол за мъже, пристига в София за официалното ѝ представяне. ОББ е национален спонсор на Евроволей 2023, като на 23-и и 24-и август трофеят ще бъде представен пред софийска публика в централата на KBC Груп в България в ОББ Милениум център. Любомир Ганев, президент на Българската федерация по волейбол и Десислава Симеонова, изпълнителен директор „МСП Банкиране“ на ОББ и лидер на програмата за Устойчиво финансиране на КВС Груп, ще дадат официален старт на събитието.

Златната купа пристига в България благодарение на ОББ в качеството ѝ на национален партньор на Българската федерация по волейбол и Европейското първенство за мъже.

ОББ представи трофея за пръв път на празника на морската столица Варна на 15-и август, като на събитието присъстваха Пламен Константинов, капитанът Цветан Соколов и част от звездния отбор на „лъвовете“. България е съдомакин на Европейското първенство по волейбол за мъже от 28 август до 16 септември. Мачовете на родна земя ще се играят в Двореца на културата и спорта във Варна. Откриващият мач във Варна е на 29 август от 20,30 часа – в него България посреща Испания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай