„Зелената кауза“ на Yettel предлага специална отстъпка за „зелени“ смартфони

Модели с грижа за природата могат да бъдат взети с до 300 лв. отстъпка до края на септември от всички, които се включат в инициативата на оператора

„Зелената кауза“ на Yettel предлага специална отстъпка за „зелени“ смартфони | StandartNews.com

През септември „Зелената кауза“ на Yettel идва със специални отстъпки за смартфони, създадени с мисъл за природата. Потребителите, които станат част от новата инициатива, с която телекомът иска да повиши информираността по темите на устойчивостта, могат да се възползват от огромни намаления до 300 лв. до края на месеца. Зеленият списък е зареден с богато разнообразие от модели, от което настоящите и нови клиенти на оператора могат да изберат своя нов екосъобразен апарат и да направят стъпка към по-устойчивия начин на живот. Селекцията включва както премиум смартфони, така и по-достъпни модели на едни от най-популярните брандове като SAMSUNG, HUAWEI, Xiaomi, Nokia, Nothing, TCL и Realme. А за да предложи наистина устойчива грижа за устройствата, всички смартфони в портфолиото на Yettel идват не с 2, а с 3 години безплатна гаранция. За дълъг живот на апаратите, потребителите могат да разчитат и на оторизирания сервизен център на Yettel, който обслужва гаранционно и извънгаранционно най-популярните марки и модели смарт телефони, независимо откъде са закупени. 

През септември място в зеления отбор на Yettel намира HUAWEI P60 Pro 256GB – актуалният фотографски флагман на бранда, обявен за смартфон с най-добра камера на пазара за 2023 г. от авторитетната класация DxoMark. Със стъклото Кunlun Glass той е проектиран да е супериздръжлив и заслужено получава петзвезден сертификат за устойчивост на падане от швейцарската компания SGS. Общата му устойчивост на падане е увеличена 10 пъти, а IP68 сертифицирането срещу пръски, вода и прах осигурява допълнителна защита срещу всекидневни злополуки. До края на месеца цената на апарата е 1169,99 лв. в брой вместо 1469,99 лв. или на изплащане за 55,59 лв. на месец вместо 69,99 лв. с план Total Unlimited 59.99 и договор за 24 месеца.

SAMSUNG S23 Ultra 5G 256GB е топ моделът от серията, с която тази година южнокорейската компания сложи начало на нова ера в премиум изживяванията с телефоните Galaxy. Най-епичната камера на Samsung Galaxy дава на потребителите повече свобода да изразяват своята креативност, а Snapdragon 8 Gen 2 за Galaxy мобилни устройства представлява бъдещето на гейминг възможностите на смартфон. Моделът е създаден с мисъл за планетата, като 12 от неговите вътрешни и външни компоненти са от рециклирани материали. Те включват рециклиран алуминий, рециклирано стъкло и рециклирана пластмаса, произведена от изхвърлени риболовни мрежи, варели за вода и бутилки от полиетилен терефталат (PET). Моделът е проектиран със средно 22% рециклирани материали, а дори кутията му е направена от 100% рециклирана хартия. Сега цената на апарата е 1629,99 лв. в брой вместо 1929,99 лв. или на изплащане за 75,99 лв. на месец  вместо 89,99 лв. с план Total Unlimited 59.99 и договор за 24 месеца.

HUAWEI Nova 11 256GB също е направен с грижа към природата, както подсказва и приковаващият погледа зелен цвят. Той идва с изцяло плосък Flawless OLED Flat-Edge Display и безпрецедентна производствена архитектура с чувствително редуциране и на теглото, и на дебелината на профила му. Изключително тънък – 6.88 мм, и лек 168 г – HUAWEI nova 11 е с подчертано тънка рамка и с изумително съотношение екран към тяло от 93.4% на своя 6.7-инчов дисплей. До края на септември цената на апарата е 519,99 лв. в брой вместо 619,99 лв. или на изплащане за 25,59 лв. вместо 30,59 лв с план Total Unlimited 35.99.

XIAOMI Redmi Note 12 Pro 256GB има голям и мощен IMX766 сензор с OIS и ултрашироки и макро камери за впечатляващи снимки дори при ниска осветеност. Мощните софтуерни алгоритми с изкуствен интелект и повишените скорости на обработка на изображения допълват цялостното изживяване при използване на камерата. Моделът има ярък 120Hz Flow AMOLED дисплей, който се поддържа от Dolby Vision и Dolby Atmos, а на разположение на потребителите е и 67W бързо зареждане и 5000mAh мощна батерия за продължителна ежедневна употреба дори при интензивно използване. Плавната и надеждна 5G производителност е осигурена с високопроизводителния чипсет MediaTek Dimensity 1080. До края на този месец цената на апарата е 379,99 лв. в брой вместо 469,99 лв. или на изплащане за 18,99 лв. вместо за 23,59 лв. с план Total Unlimited 35.99 и договор за 24 месеца. 

SAMSUNG Galaxy A54 5G 128GB предоставя зашеметяващи изображения с кристално качество дори при ярка светлина, като използва водещите иновации на Samsung Galaxy – Nightography и изкуствен интелект. Моделът предлага още повече ефективност благодарение на екран за реалистични изображения, възможност за бърза 5G свързаност и още по-издръжлива батерия. Galaxy A54 гарантира до четири поколения обновления на операционната система и пет години актуализации на сигурността. Тези функции позволяват на потребителите да имат достъп до най‐новия софтуер и сигурност, за да увеличат максимално жизнения цикъл на смартфона. До края на септември цената на апарата е 519,99 лв. в брой вместо 619,99 лв. или или на изплащане за 25,99 лв. на месец вместо 30,99 лв. с план Total Unlimited 35.99 и договор за 24 месеца. 

Nothing Phone (2) 5G 256GB е един от най-зелените апарати на пазара в момента. За създаването му са използвани множество напълно рециклирани материали: рамката на Nothing Phone (2), бутоните и накрайника на слота за SIM са изградени от 100% рециклиран алуминий, а 80% от пластмасовите части са от рециклирани и биоразградими материали. В заводите за сглобяване на модела и за производство на рециклирания алуминий е използвана 100% енергия от възобновяеми източници, а от процеса на сглобяване са генерирани нулеви отпадъци. Той се отличава с уникален футористичен дизайн и интерфейс, които отлично допълват хардуерните му предимства като чипсет Snapdragon 8+ Gen 1, камера, създаваща чудесни снимки и ярък екран. В момента цената на апарата е 869,99 лв. в брой вместо 1069,99 лв. или на изплащане за 41,99 лв. на месец вместо 51,59 лв. с план Total Unlimited 35.99.

Пълният списък с екосъобразни устройства и условията за участие в „Зелената кауза“ могат да бъдат намерени тук.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай