Понеделник,

ЗАД „Армеец“ създаде нова обучителна програма

От: Стандарт -
ЗАД „Армеец“ създаде нова обучителна програма
A
A
A

ЗАД „Армеец“ създаде нов изцяло дигитален и иновативен сертификационен процес за застрахователните брокери, чрез който ще могат да се подготвят и сертифицират в съответствие с изискванията и указанията на КФН. Обучителната платформа ПИОРА включва различни модули, като всеки един процес както от обучението, така и тестовата част, оценката на познанията и сертифицирането ще се извършва изцяло дигитално.

„ЗАД „Армеец“ е предпочитан застраховател в България, а това е в резултат на стремежа ни постоянно да удовлетворяваме потребностите на нашите клиенти. Стремим се към иновации и дигитализация на услугите, като за нас основен приоритет е квалификацията на служителите и партньорите ни. Създадохме изцяло дигитален сертификационен процес за застрахователните брокери, който е съобразен с изискванията на законодателството ни и същевременно отговаря на най-високите стандарти за интерактивно обучение и професионално развитие“, каза изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев.

Системата е достъпна за всички застрахователни брокери с активен договор за застрахователно посредничество със ЗАД „Армеец“. Повече детайли за този процес ще намерите в промо видеото - „Дигитална сертификация на застрахователни брокери“, както и на elearning.armeec.bg.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички