Събота,

Вторият обновен обект на BILLA в Стара Загора отваря врати

От: Стандарт -
208
Вторият обновен обект на BILLA в Стара Загора отваря врати
A
A
A
  • Магазинът ще предложи богато разнообразие от над 6 500 артикула и модерна търговска зона

На 9 септември 2021 г. в Стара Загора ще отвори врати реконструираният магазин на BILLA, разположен на ул. „Свети Княз Борис“ №93. Това е втори обект в града, който преминава през цялостна реновация, за да отговори на високите потребителски изисквания за модерна атмосфера и комфортно пазаруване. Магазинът ще предложи изобилие от над 6500 продукта от водещи брандове с доказано високо качество, богат асортимент от артикули с български произход, любими стоки от собствените марки Clever, BILLA, BILLA Premium и прясно месо с марка „Българска ферма“.

Силно  е и присъствието на свежите плодове и зеленчуци, отгледани по програмата „BILLA Градини“, която гарантира контрол на над 700 вида пестициди. Тестове на седмична база в български и международни лаборатории показват, че в над 50% от случаите не се откриват остатъчни нива от пестициди, а 90% покриват по-високите от нормативните вътрешни изисквания, въведени като стандарт в програмата. Ползите са както за здравето на българския потребител и производител, така и за почвите и околната среда.

Дигиталните иновации също са застъпени на територията на модернизирания търговски обект в Стара Загора с присъствието на електронни етикети, а експресна каса обезпечава бързото преминаване на клиентите с по-малък брой покупки през касовата зона.

„За нас е от изключително важно да бъдем все по-близо до клиентите и техните нужди, ето защо инвестирахме близо 1 100 000 лв. за обновяването на втория магазин в Стара Загора. Това е още една стъпка, с която доказваме, че с устойчиви и бързи темпове, ще продължим да надграждаме потребителското преживяване по време на пазаруване и да надхвърляме очакванията на всички, за които BILLA е доверен избор и партньор всеки ден,“ сподели Норберт Мисбрандт, изпълнителен директор на BILLA България.

Специална брошура с промоционални предложения по повод откриването след реновация ще зарадва клиентите на търговския обект, които ще могат да се възползват и актуалната кампания за лоялни клиенти с продукти, вдъхновени от магичната поредица за Хари Потър.


Всички новини от категория Бизнес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички