Връчват наградите за бизнес и туризъм Summer Bright на 30-метрова яхта

Премиите се връчват за най-голям принос към предприемаческия и туристическия браншове

Връчват наградите за бизнес и туризъм Summer Bright на 30-метрова яхта | StandartNews.com

Най-бляскавите летни награди за бизнес и туризъм в България - Summer Bright Awards 2022 - ще бъдат връчени на 6 август от 18:30 ч. на събитие в Несебър, което ще грейне на 85-футова (30-метрова) яхта на Marina Port Nessebar.

Този епизод от туристическата история на България цели да отличи най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите компании и марки в този бизнес в страната. Призовете са разпределени в няколко категории и ще се връчват от представители на Министерството на икономиката, Министерството на туризма, общински съветници на Бургас, бизнес репортери и медийни партньори.

Основен организатор на събитието е Балканска медийна асоциация, с подкрепата на повече от 30 медии. Водещ на церемонията ще бъде Марио Ангелов от Канал 0, а за артистичната част на програмата „назначена да отговаря“ е бургаската оперна прима Веси Тодорова.

Наградите са разпределени в 12 основни категории - строителство и архитектура, инвестиции, хотели и заведения, застраховане и осигуряване, иновации; стартъп, право, медицина, фитнес и здраве, красота и уелнес, мода, услуги.

Победителите в категориите бяха определени чрез гласуване от 10 журналисти, отразяващи категориите „бизнес“ и „туризъм“ в различни медии.

Премиите се връчват за най-голям принос към предприемаческия и туристическия браншове, като целят да се даде гласност на успешните и ефективните бизнес практики, управленските модели, адекватното развитие на човешкия капитал, личните качества и достиженията.

Отличените получават признание за добре свършената работа и мотивация за изкачването на нови върхове в бизнеса. А техният пример и тяхната история насърчават и вдъхновяват всички останали, включително стартиращи компании и новаторски брандове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай